تهیه پتیر آتشی

برای بازدید از مطالب سایت باید عضو سایت باشید یا به حساب کاربری خود وارد شوید.

۹ دیدگاه در “تهیه پتیر آتشی”

  • Ahani تیر ۴, ۱۳۹۹

    قروتی

  • S_Ahani تیر ۴, ۱۳۹۹

    این ذغالای باقی مونده تو این پتیر رو فقط با قروت و کشک میشه هضم کرد😂😂

    اما…

    پتیر چون خمیر مایه نداره و بعد از سرد شدن خیلی سخت و بدخور میشه معمولاً با غذاهای تریدی خورده میشه مثل کشک و قروت و گُرماست و …
    ولی من فقط داغ داغ و توی «جون عمه» پر از سیر دوست دارم😋😍

  • S_Ahani تیر ۴, ۱۳۹۹

    پتیر چون برتری خاصی نسبت به کماچ نداره احتمالا در صورت وقت کافی نداشتن پخته میشه…

    برای درست کردنش هم زحمت زیادی لازم نیست (فقط «باهو» میخواد😁)، آرد و آب و کمی نمک رو مخلوط میکنید تا خمیر بشه بعد نازک تر از کماچ(با قطر حدود دو سانت ) زیر آتیش یا توی تابه کماچ پز میپزید.😊

  • S_Ahani تیر ۴, ۱۳۹۹

    خب حالا که همه چی‌ر وَ ای نَغزی جواب دادا ، شما که بعدا میایی جواب بِدی وُ مبینی قبل از تو جواب کامل داده شده ، لایک کو😒

    ⛔م رضا نیو مطلب مر بخونی و اگه قبول داری لایک نکنی😑😑😑😑
    اگه قبول نداری هم نظر خور بگو ت رضا شو😂😂😂
    اگه هیچ نظر نداری سوال زیر جواب بده👇👇👇

    به نظر شما چه غذایی بیشتر با پتیر میچسبه؟

  • m.ahani تیر ۴, ۱۳۹۹

    پتیر خو خیله از کماچ خوشمزه تره . خد چنمال یا چنگمال یا همیجور چیزه هم خوشمزه یه . خد رِک هم و …

  • Sara تیر ۱۰, ۱۳۹۹

    هان😕

دیدگاهتان را بنویسید