تهیه پتیر آتشی

تهیه پتیر آتشی ، یک نوع نان محلی در روستای سلطانی

لطفا در دیدگاه های این مطلب بنویسید چه غذاهایی را با این پتیر میشه خورد؟

عزیزانی هم که در مورد روش پخت پتیر میدونن بنویسند

بین تمامی نظرات یک شارژ قرعه کشی خواهد شد

۹ دیدگاه در “تهیه پتیر آتشی”

  • Ahani ژوئن 24, 2020

    قروتی

  • S_Ahani ژوئن 24, 2020

    این ذغالای باقی مونده تو این پتیر رو فقط با قروت و کشک میشه هضم کرد😂😂

    اما…

    پتیر چون خمیر مایه نداره و بعد از سرد شدن خیلی سخت و بدخور میشه معمولاً با غذاهای تریدی خورده میشه مثل کشک و قروت و گُرماست و …
    ولی من فقط داغ داغ و توی «جون عمه» پر از سیر دوست دارم😋😍

  • S_Ahani ژوئن 24, 2020

    پتیر چون برتری خاصی نسبت به کماچ نداره احتمالا در صورت وقت کافی نداشتن پخته میشه…

    برای درست کردنش هم زحمت زیادی لازم نیست (فقط «باهو» میخواد😁)، آرد و آب و کمی نمک رو مخلوط میکنید تا خمیر بشه بعد نازک تر از کماچ(با قطر حدود دو سانت ) زیر آتیش یا توی تابه کماچ پز میپزید.😊

  • S_Ahani ژوئن 24, 2020

    خب حالا که همه چی‌ر وَ ای نَغزی جواب دادا ، شما که بعدا میایی جواب بِدی وُ مبینی قبل از تو جواب کامل داده شده ، لایک کو😒

    ⛔م رضا نیو مطلب مر بخونی و اگه قبول داری لایک نکنی😑😑😑😑
    اگه قبول نداری هم نظر خور بگو ت رضا شو😂😂😂
    اگه هیچ نظر نداری سوال زیر جواب بده👇👇👇

    به نظر شما چه غذایی بیشتر با پتیر میچسبه؟

  • m.ahani ژوئن 24, 2020

    پتیر خو خیله از کماچ خوشمزه تره . خد چنمال یا چنگمال یا همیجور چیزه هم خوشمزه یه . خد رِک هم و …

  • Sara ژوئن 30, 2020

    هان😕

دیدگاهتان را بنویسید