قروت بادمجان

مواد لازم
- قروت
- بادمجان
- پیاز
- روغن
- گردو
- نعنا داغ
دستور پخت
- قروت ها را در داخل یک ظرف ریخته و آب به آن اضافه می کنند تا خیس بخورد

همزمان با خیس خوردن قروت ها تعدادی گردو را که بستگی به تعداد قرووت خور و نیز بضاعت صاحب قرووت دارد مغز کرده و در داخل تقارچه می ریزند.



بعد از اضافه کردن قروت ها به تقارچه و مخلوط شدن آن با گردو ها معمولا خانم خانه آستین را بالا زده و گردو و قروت ها را با همدیگر بر گرد تقارچه به چرخش در می آورد و به اصطلاح روستا می مالد. این چرخش و وامالیدن آنقدر ادامه پیدا می کند تا قروت بخشی از وجود خود را از خود جدا می نمایند . در این زمان است که:
باید آب به قروت ها اضافه کرده تا در واقع ذرات جداشده از قروت ها در آب حل گردند سپس این آب قروت آلود را در ظرف جداگانه ای می ریزند. عمل فوق نسبت به تعداد قرووت خور و نیز میزان غلظت مورد علاقه قرووت خواران چند بار تکرار می گردد تا به میزان و غلظت مورد نظر برسند.

حالا محلول قروت آمده است . در ظرفی پیاز ها را خورد کرده و باروغن سرخ می کنند.
روغن حیوانی یا با اصطلاح محلی روغن زرد یکی از عوامل مزه دهی به قرووت است و در صورت امکان قرووت باید با این روغن تهیه گردد.
بعد از سرخ شدن پیاز ها محلول یا به عبارتی سوسپانسون قرووت را به آن اضافه می کند و بر روی اجاق باقی می گذارند تا حسابی داغ شود و تقریبا به مرحله جوشش برسد ولی قبل از اینکه شروع به جوشش کند آنرا از روی اجاق بر می دارند.
قرووت خوشمزه آماده است اگر در کنار آن بادمجان و سبزی ریحان هم باشد که نور علی نور است.

۲۱ دیدگاه در “قروت بادمجان”
اسم نویسندش رو هم بنوبسید، چقد با احساس نوشتن 😂😂
تو مواد اولیه بادمجان هست ولی در دستور پخت نیست🤔
مثلا من نمیدونم قروت بادمجون چیه😜
نام نویسنده محفوظه 😁
به نظرم نویسنده یه قروت بادمجون به دست پخت خودش دعوتمون کنه حضوری ببینیمش😂
آقا جان اگه کباب بره هم آموزش بدید همراه با دعوتی ما رو بیشتر خوشحال میکنید
ما که همین قروت هم نه می تونیم بخوریم نه دوست داریم
بعدشم کباب بره غذا محلی سلطونی بوده نمی دونستیم
حالا شما چون نه قروت میخورید و نه دوست دارید سایر دوستان نباید توسط نویسنده گرامی دستور پخت دعوت بشن😕😕
درسته دوست ندارم ولی به احترام قروت دوست ها و اینکه یه غذای محلی هست گذاشتم
منم با کباب بره موافقم 😊😊پیشنهادتون حرف نداره😅😅
کباب بره از غذاهای خیلی قدیمی و محلی روستای سلطانی بوده به نظرم بهتره اطلاعات تونو در مورد سلطانی تکمیل کنید😑😑
اصلا شما میدونین بره چه شکلیه😒
نه فقط شما میدونین 😒😒یه عکس بره بذارین تا بدونم چ شکلی یه😅😅
از هر چه بگذریم، بحث قروت خوش تر است😌
ولی در مورد این مطلب دو اشکال به نویسنده وارد هست یکی اینکه بادمجون رو خوب توضیح نداده ، یکی هم اینکه نویسندش در دسترس نیست که ما رو دعوت کنه😂😂😂
داخل پرانتز میگم : من میدونم نویسنده کیه😎😎
حق با شماست.
ولی شما هم نویسنده رو نمی شناسید
پاسخ به soltan :
شاید شما نشناسید ولی من میشناسم😎
آره شما راست میگین😒
به نویسندش بگید هر موقع در دسترس شد خودش ما رو دعوت کنه😅😅
پاسخ به Sara :
من فقط نام و نشان نویسنده رو میدونم و تا حالا ندیدمش، منظور از اینکه گفتم میشناسمش هم فقط همین بود که بگم نمیشه پیداش کرد😂😂
اول اینکه بادمجان که همه بلدن دستور پختشو
دوم آنکه بادمجان که غذای محلی نیست
و سوم اونکه یادم رفت چی خواستم بنویسم
پاسخ به soltan :
اول اینکه عمرا شما یه نفر بلد باشی (اگه هستی دعوتمون کن تا ثابت بشه)
دوم آنکه حالا که محلی نیست همین بیرجند دعوتمون کن
سوم اونکه آره میدونم نویسنده کیه و احتمال میدم شما نمیدونید😋
👌👌👌اول آنکه من با شما موافق
دوم آنکه من باشما خیلی موافق
سوم آنکه من با شما خیلی خیلی موافق